Winkelcentrum Les Bastions – Doornik

//Winkelcentrum Les Bastions – Doornik

Het bedrijf Franki (Flémalle) is in maart 2015 gestart met de renovatie en uitbreiding van het winkelcentrum “Les Bastions” in Doornik, waaraan 10.000m2 wordt toegevoegd zodat er een modern, gezellig en aantrekkelijk complex ontstaat.

In het kader van deze aanzienlijke uitbreiding besliste Franki samen te werken met CCB, die sinds juni 2016 al meer dan 20.000m³ beton geleverd heeft.

 

Gezien de zeer strakke opleveringstermijn bij deze werkzaamheden bleek CCB de ideale partner om aan de kwaliteits- en service-eisen te voldoen.

 

De centrales van Gaurain en Roucourt vlak bij het bouwterrein hebben ervoor gezorgd dat de aannemer de vereiste bouwsnelheid heeft bereikt. De betonvloeren zijn in 3 fasen gestort. Elke fase staat voor circa 1.500m³ beton die met twee pompen is aangebracht.

 

Deze structuur is vervolgens met zeer hoge snelheid opgetrokken. Voor de parking heeft de klant gekozen voor onze afgestemde Polydalformule om het beton snel te polieren.

 

Gebruikt beton:

  • C 30/37 EE3 S4 22mm (betonvloer)
  • Polydal 380 C 35/45 S4 16 mm (gepolierde betonvloeren)

 

 

By | 2017-12-13T11:39:11+00:00 24 november 2017|