Waarden 2018-06-14T17:25:57+00:00

WAARDEN

DYNAMIEK

Wij kijken verder om te anticiperen en de beste kansen te grijpen. Dynamiek en flexibiliteit zijn de twee eigenschappen waardoor wij uniek zijn en in staat zijn om snel aan de eisen van onze klanten te voldoen.

KWALITEIT

Wij handelen en investeren voortdurend om de kwaliteit van onze producten te blijven verbeteren. Wij mikken steeds op de efficiëntie en prestaties van onze procedés.

DE WAARDE VAN ONS PERSONEEL

Wij bouwen aan duurzame relaties met onze werknemers en onze zakenrelaties. Wij zijn van mening dat het tot onze verantwoordelijkheid behoort om de verdiensten en capaciteiten van onze medewerkers te erkennen, alsook van iedereen die binnen de groep werkzaam is.

DIVERSITEIT EN INTEGRATIE

Wij beschouwen diversiteit en integratie als zeer belangrijke waarden. Wij werken iedere dag aan de bevordering van diversiteit in alle mogelijke vormen en op alle mogelijke manieren.

DUURZAAMHEID

Wij geloven dat succes alleen mogelijk is met respect voor het milieu. Wij leggen verantwoording af aan de gemeenschappen waar wij opereren. Binnen ons takenpakket hoort ook de zorg voor onze goederen, met respect voor het milieu en het behoud van de natuurlijke hulpbronnen.