Kwaliteitsbeleid 2018-06-14T16:11:15+00:00

KWALITEITSBELEID

BEANTWOORDEN AAN DE EISEN VAN DE MARKT EN DE KLANTEN BEGELEIDEN OM DAAR BETER AAN TE VOLDOEN, VEREIST EEN VASTBERADEN EN PERMANENT KWALITEITSBELEID VOOR DE PRODUCTEN, DE DIENSTEN, DE ORGANISATIE EN DE PROCESSEN.

Ons kwaliteitsbeheersysteem vertaalt zich in een betrokkenheid van onze medewerkers, de ontwikkeling van opleidingsprogramma’s en de periodieke evaluatie van de tevredenheid bij onze belangrijkste partijen.

Deze gedrevenheid en dit professionalisme dragen bij tot een grotere beheersing van de industriële procedés, tot de verbetering van de economische resultaten alsook tot de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers in de beste omstandigheden wat betreft comfort en veiligheid op het werk.

KWALITEITSBELEID

BENOR, VERTROUWEN IN KWALITEIT

Voor uw openbare en privé-projecten is het BENOR-merk reeds 40 jaar uw belangrijkste kwaliteitsgarantie voor de gebruikte bouwmaterialen. Uw bouwproject verdient een integraal kwaliteitsbeheer, van grondstof tot afgewerkt product. Eis dus dat de bouwproducten die u voor uw project gebruikt, gecertificeerd zijn en dring erop aan dat ze over het BENOR-merk beschikken.

BENOR cement

Naast het OILWELL cement (cement voor olieputten) die over hun eigen kwaliteitsreferenties beschikken, is ons volledige cementaanbod CE en BENOR gecertificeerd. Hierdoor kunnen we met name de bijkomende kenmerken garanderen zoals HES en LA.

BENOR granulaten

In Gaurain, geniet CCB de BENOR markering voor 17 van zijn granulaten. Hierdoor kunnen onze klanten hun controles bij de ontvangst verminderen terwijl ze zeker kunnen zijn van de kwaliteit van de geleverde producten. In Neufvilles, zijn het 1 zandsoort en 4 grindsoorten waarvoor de BENOR markering ook van toepassing is.

BENOR beton

De BENOR certificering staat garant voor bepaalde kenmerken zoals : de sterkte, minimaal cementgehalte, verhouding water/cement, consistentie,… Het BENOR beton is gemaakt met bestanddelen (granulaten, cement en toeslagstoffen) die ook drager zijn van het BENOR label. Deze kwaliteitsgarantie, die wordt aangetoond door het gebruiksrecht van het BENOR-label, wordt door CCB gegeven die zich vrijwillig aan bijzonder strikte controles onderwerpt.

MEER WETEN

De garantie van de constante kwaliteit van onze producten :

ISO CERTIFICERING