ISO certificering 2018-06-14T16:03:36+00:00

ISO CERTIFICERING

HET IS NU BIJNA 10 JAAR DAT CCB ACTIEF BIJDRAAGT TOT EEN BETER LEEFMILIEU.

In augustus 2008 behaalde de betoncentrale van Brussel haar eerste ISO 14001-certificaat voor een periode van 3 jaar.

Nu, twee verlengingen later, kan CCB Beton opmerkelijke resultaten voorleggen op vlak van waterbeheer en het verbruik van elektriciteit.

Dit bewustzijn voor het leefmilieu dragen we ook uit naar de andere sites door middel van de ‘Goede gebruiken/good practices’ (milieukit, draaisnelheid van de kuip, nullozer, …).

2017 heeft een nieuwe uitdaging in petto doordat er heel wat belangrijke wijzigingen in de ISO 14001-norm zijn doorgevoerd.

Het verantwoord met onze grondstoffen omspringen door een analyse te maken van de levenscyclus; het verminderen van het afval door innoverende oplossingen; de integratie van onze site in een stedelijke omgeving; een vrijwillige en transparante communicatie. Het is maar een greep uit de doelen die we ons gesteld hebben voor de toekomst.

Een ploeg, bestaande uit medewerkers met een zeer diverse achtergrond (kwaliteit, productie, verkoop, logistiek, onderhoud), vormt het hart van deze acties rond het leefmilieu in een context van een duurzame economie in harmonie met het lokale weefsel.

 

14001 FABRIEK VAN GAURAIN
14001 BETONCENTRALES VAN BRUSSEL